Hem

Här hittar du mjuka, tuffa, söta, lekvänliga, unika och handgjorda kläder för alla barn!

För mig är det viktigt att barn får kläder som är sköna, färgglada och inte minst lekvänliga."Tjejiga" eller "killiga" om de vill, eller bara BARNkläder helt enkelt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

* indicates required
Gå till San's Designs Webshop

Jag syr och säljer barnkläder som är gjorda för BARN! Det kan vara gulligt eller tufft, färgglatt eller mera dämpat. Här följs inga trender utan fokuseras mera på att barnen ska ha mjuka och sköna kläder att känna sig bekväma i.

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet! Ungefär en gång i månaden skickar vi ut ett nyhetsbrev med vad som händer på San's Design, nya modeller på plagg, tutorials på bloggen och annat smått och gott.

 

I ditt välkomstbrev får du även en rabattkod som berättigar till 10% rabatt på ett helt köp (gäller även nedsatta varor).

 

Missa inget, anmäl dig idag! :)

De flesta plagg som hamnar i min webshop är unika och finns bara en av varje, men jag tar även emot beställningar om man skulle vilja ha något i en viss storlek, viss modell eller ett specifikt tyg. Beställningsinfo och prislista hittar ni här!

Gå till San's Designs Webshop

Naturligtvis hittar du San's Design även på Facebook och på Instagram!

bloggen kan du som vill lära dig sy själv hitta nyttiga tips, trix och steg-för-steg-beskrivningar. Jag delar med mig av nya plagg jag har sytt, lite tankar och idéer, hojtar när det reas i webshoppen och kanske delar med mig av en och annan rabattkod... :)