VSan's Designälkommen till
Startsidan hos San's Design
Länk till San's Design Webshop
Beställ barnkläder sydda efter dina önskemål
Om San's Design
Kontakta San's Design
San's Designs blogg

Kontaktinformation:

San's Design

Ängsvägen 4

611 75 Enstaberga

 

Kontaktperson: Susanne Nyman

email: san@sansdesign.se

Organisationsnr: 790708-4623

 

Snabbast och smidigast nås jag på mailen!

 

Jag heter Susanne och det är jag som syr alla kläder här på San's Design! Jag har två härliga grabbar på två och sex år, som får stå ut med att vara provdockor och mönstertestare!

 

När äldsta killen föddes fanns ganska mycket fina kläder för små barn hos de stora kedjorna. Problemet var att han var väldigt smal , så när byxorna väl passade i midjan, så var de flera cm för korta i benen... Kuvertbodys var bara att glömma, de bara kasade ner över axlarna.

När jag väntade nummer två gick jag på stan några gånger och blev väldigt besviken på utbudet som fanns. Borta var alla klara färger och fina tryck.

 

När minstingen var ett par månader gammal upptäckte jag tjusningen i att sy själv! Stora sonen kan få mjukisbyxor som passar på både längden och bredden och gudars vad många fina tyger med härliga färger och mönster det finns! (Behöver jag nämna att grabbarna numera har väldigt välfyllda garderober?)

 

Jag har alltid velat jobba med något kreativt och när vänner och bekanta började fråga om jag kunde sy åt dem såg jag min chans och startade San's Design på riktigt!

Numera är San's Design en enskild firma och jag har F-skatt.

 

Hos mig kan du handla färdigsydda plagg i min webshop. Jag syr det mesta i mjuka trikåtyger efter egna mönster. I webshopen kan du också hitta lite filtar, förkläden och lite annat smått och gott. Du kan också beställa plagg om det är något speciellt som önskas. Jag syr efter överenskommelse och i mån av tid. Kolla under beställningsfliken i menyn ovan! :)

 

San's Design är inget jag kan leva på ännu, men drömmen om att bli nästa stora namn och kunna försörja min familj på det jag gör finns ju.

Så ett stort tack till er som hjälper mig att förverkliga min dröm! :D

 

San's Design, Ängsvägen 4, 611 75 Enstaberga

email: info@sansdesign.se

orgnr: 7907084623, innehar F-skatt

 

© San's Design 2016